Regisztráció és belépés

Regisztráció e-mail címmel
Az oldal teljeskörű használatához regisztráció szükséges. Ha nem a facebook fiókoddal szeretnéd ezt megtenni, akkor kérjük, hogy az alábbi űrlapot kitöltve regisztrálj az oldalra. Nagyon fontos, hogy ügyelj adatai pontosságára és természetesen az is, hogy biztonságos jelszót válassz. Kérjük, add meg vezeték- és keresztnevét, add meg a belépéshez választott jelszót, ami legalább 6 karakter legyen és tartalmazzon kis- és nagybetűt, valamint számot. Végezetül pedig a bejelentkezéshez használandó valós e-mail címed megadására van szükség. Ezt követően kattints a “Regisztrálok!” gombra. A regisztráció elvégzésével elfogadod a Wund ER Webshop Általános Szerződési Feltételeit, a Szállítási és Fizetési Információkat és az Adatvédelmi Nyilatkozatot.

Vezetéknév: *
Keresztnév: *
E-mail cím: *
Telefonszám: *
Jelszó: *
Jelszó még egyszer: *
Regisztrálok

Belépés e-mail címmel

E-mail cím: *
Jelszó: *


Bejelentkezem


Belépés Facebook-kal
Kattints a “Bejelentkezem a facebookkal” gombra, majd add meg a facebookon használt felhasználóneved és jelszavad. És már kész is! A következő bejelentkezéshez is használhatod a lenti gombot, emlékezni fogunk Rád! Regisztráció esetén elfogadod a Wund ER Webshop Általános Szerződési Feltételeit, a Szállítási és Fizetési Információkat és az Adatvédelmi Nyilatkozatot.


Facebook bejelentkezés Belépés a facebokkal

A Wund ER Gyógyboltok csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtad ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Wund ER Gyógyboltok Csapata