Szállítás és fizetés

Rendelésed kapcsán az alábbi szállítási módok közül választhatsz:

MPL
(40.000 gramm alatti rendelés felett nem érhető el.)
Kérd a csomagodat otthonra, munkahelyedre! Igazán kényelmes megoldás, ha hosszabb időt töltesz el egy helyen, hiszen az MPL Futára házhoz viszi a megrendelt termékeket. Szupergyors kiszállítás! Megrendelésedet, akár már másnap átveheted és megrendelésed mellé csomagbiztosítás is jár díjmentesen 50.000 Ft-os értékhatárig. Az MPL Futárszolgálat segítségével bármely magyarországi címre kérheted a szállítást, az átadott fuvarlevél számmal pedig nyomonkövetheted a szállított termék helyét és a szállítás állapotát.

Az MPL futárszolgálattal történő szállítás 50.000 Ft értékű csomagbiztosítást tartalmaz. A szolgáltatás csak Magyarországon érhető el!
Díjszabás


Posta Pont
(20.000 gramm alatti rendelés felett nem érhető el.)
A PostaPont hálózat egy több, mint 2700 helyen hozzáférhető csomagátvételi módot kínál, ezáltal elkerülheted azt, hogy a csomagodat nen tudod átvenni, nem kell várnod a futár érkezésére! A megrendelt termékeket országszerte, kényelmesen veheted át a legtöbb Postán, vagy akár a kihelyezett csomagautomatákban, MOL- vagy COOP PostaPontokon. Felhívjuk a figyelmedet arra, hogy csomagodat 5 napig veheted át a rendelés leadásakor megjelölt PostaPonton! A csomag feladását követően 2 napos időgaranciával kerülnek szállításra és elhelyezésre a csomagok a kiválasztott PostaPonton. A csomag érkezéséről pedig azonnali elektoronikus vagy SMS értesítést kapsz! Már csak azt kell eldöntened, hogy melyik PostaPont esik útba! Használd a rendelésnél térképes keresőnket, vagy szűrj egyszerűen irányítószám alapján!
Díjszabás


Személyes átvétel
Amennyiben felénk jársz, akkor lehetőséged van csomagodat személyesen átvenni a cím alatti üzletünkben. A csomag nyitvatartási idő alatt vehető át. A személes átvételnek többletköltsége nincs.
Díjszabás


Rendelésed kapcsán az alábbi fizetési módok közül választhatsz:



Utánvét
(199.900 HUF értékű kosárösszeg felett nem érhető el.)
Ha utánvét szolgáltatásunkat választod, akkor a megrendelt termékeket kizárólag átvételkor kell kifizetned a futár részére vagy személyes átvétel esetén, üzletünkben. Az utánvétnek bizonyos esetekben költsége lehet, erről a díjszabás táblázatban találsz bővebb információt.


Átutalás
Megrendelésed ellenértékét átutalás formájában is teljesítheted. Ebben az esetben kérjük, hogy a megrendelést követően, a Rendelés Visszaigazolás e-mailben található információknak megfelelően járj el! Tájékoztatunk, hogy a csomagok akkor kerülnek feladásra, ha a megrendelt termékek ellenértéke megérkezett hozzánk, így elképzelhető, hogy a szállítási idő kis mértékben megnő.



A Wund ER Gyógyboltok csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtad ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Wund ER Gyógyboltok Csapata